Jdi na obsah Jdi na menu
 


sojda - HC Sojda

Po pátém ligovém kole se tým nachází na osmé  pozici v lize V.15 Čtyři výhry a slušné umístění vybízejí ke spokojenost, jenže zde to není na místě. První kolo byla velká ztráta, která ale nemusí mrzet, protože slabých týmů je v lize tolik, že nějakých větších starostí se tým HC Sojda obávat nemusí. Přesto pokud chce hrát o co nejlepší umístění, je třeba vyvarovat se zápasům na hraně s outsidery. Tým zatím neprošel prověrkou proti někomu sobě rovnému, takže zatím těžko říci jak na tom doopravdy je.


1.kolo
Drake Blizzards  13:2 HC Sojda
(4:1, 7:1, 2:0)

V prvním kole soupeř dokázal zcela zaskočit hráče týmu HC Sojda. A přestože byli papírově slabší tak díky velmi vysoké, proti velmi nízké zápas zcela ovládli a vyprovodili favorita debaklem. Horší start do sezony pomalu ani nemůže být. Hosté se nezmohli na odpor a i v počtu střel silně zaostali v poměru 27 ku 52.


2.kolo
HC Sojda 2:1 HC Omya Vápenná
(0:0, 2:0, 0:1)

Ve druhém kole čekal tým opět výrazně slabší soupeř, ale už byli opatrnější a začali na nízkou opět proti velmi vysoké. Jak vidno na začátku sezony mají týmy ještě mnoho sil a ty slabší se toho snaží využít k překvapení. Tentokrát k tomu taky nebylo daleko, protože HC Sojda v poslední třetině stáhl důležitost na minimum a musel se hodně obávat o ztrátu výhry. Štěstí bylo nakonec na jeho straně.


3.kolo
HC Hroubovice 2:5 HC Sojda
(2:1, 0:3, 0:1)

Třetí zápas proti slabšímu a opět těžký zápas. Tentokrát soupeř jel jen na normální důležitost, ale i to stačilo k vedení po první třetině. Tým HC Sojda na prostřední třetinu důležitost srovnal a vsítil tři rozhodující branky. V závěru opět pokoušel štěstěnu stažením na velmi nízkou. Protivník toho nedokázal využít i přes tlak, který si dokázal vytvořit a ještě jednou nechal vyniknout střelce týmu HC Sojda.


4.kolo
HC Sojda 11:2 HC JUNIOR PRAHA
(3:0, 3:1, 5:1)

Ve čtvrtém zápase poprvé potvrdili hokejisté týmu HC Sojda svůj um a proti dalšímu slabšímu soupeři konečně uhráli jasné vítězství. Přesto je nutno říci, že za to mohla nízká důležitost soupeře, který zápas spíše odevzdal, nežli odbojoval.


5.kolo
HC Čepi 2:7 HC Sojda
(1:3, 1:1, 0:3)

Pátý zápas v sezoně a po páté papírové předpoklady zcela na straně týmu HC Sojda. Tento soupeř byl natolik slabý že i přes jeho vysokou aktivitu v zápase, neznamenal pro hráče týmu HC Sojda nic jiného než chutné sousto v podobě tří bodů. Tentokrát i velmi nízká důležitost postačoval k přehrávání domácího týmu.
 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář